Velg side

Vi utfører alle typer små og store installasjons- og serviceoppdrag. Gjennom mange år har vi opparbeidet oss god erfaring med service og installasjon hos industri- og næringskunder.

Vår serviceavdeling dekker et vidt spekter. Vi utfører eksempelvis nyinstallasjon, renovering, utvidelse, vedlikehold, feilsøking, reparasjon, elbillading, belysning, rådgiving og prosjektering. 

 • Service og vedlikehold

  Service  og vedlikeholdsavtale sikrer kontinuitet og forutsigbart samarbeid med våre kunder. Omfanget av avtalen og tjenesten tilpasses hver enkelt kunde for å dekke behovet og ønsket tjenester.

  Ikke-planlagte driftsstanser og feil kan forårsake store økonomiske tap. Gjennom regelmessig tilsyn, kan vi redusere antall driftsforstyrrelser. Gjennom metodisk og fortløpende tilsyn har vi kontroll på når en komponent eller del må byttes ut før noe annet går i stykker. Vi kan også tilby overvåkning av elektriske anlegg.

 • Erfaring med revisjonsstans
  Miras Elektro har flere tiårs erfaring med store revisjonsstanser i industrien. Det som ikke kan fikses når anlegget er i drift, må repareres og testes over en svært kort periode når hele anlegget er stengt ned. Vi har erfarne og dyktige fagfolk som vet hva det vil si å jobbe under tidspress og krevende anlegg. 
 • Elektroinstallasjoner

  Vi leverer komplette løsninger for små og store installasjons- og serviceoppdrag hovedsakelig til industri og næringsbygg. Vi leverer gjennomtenkte, profesjonelle og driftssikre løsninger. 

  ​Elektroinstallasjoner kan omfatte alt fra å installere kabelsystemer og bryteranlegg til å montere belysning og stikkontakter.