Historien

Miras Elektro ble etablert 1955 da A/S Norsk Jernverk startet opp i Mo i Rana.

Styrken vår ligger i den lange erfaringen og lokale forankringen vi har i våre markeder. Opp igjennom tiden har bedriften hatt forskjellige navn og eiere. 

Vi er fortsatt lokalisert i de samme lokalene nå som da og bedriften har utviklet seg i takt med den teknologiske utviklingen. 

Miras Elektro AS har alltid vært opptatt av å være i forkant av teknologien og har derfor investert mye i opplæring og utstyr. Dette har gjort det mulig for selskapet å tilby avanserte tjenester som automatisering, motorservice, lavspent- og høyspentinstallasjoner.

I 1988 ble bedriften overtatt av ABB.

Senere i 2002 skiftet bedriftens navn og eiere til Component Service AS.

Fra 2006 endret bedriftens navn og eiere til Miras Elektro.

Vi har fra første dag vært en solid tjenesteyter til bedriftene i Mo Industripark og senere også bedrifter utenfor Mo Industripark. Vi tilbyr høy- og lavspenningsinstallasjoner samt reparasjon/vedlikehold av elektromotorer og tavlebygging. 

​​​​​​

Målsetting

Vi har som målsetting at alle våre ansatte skal komme hjem i samme tilstand som da de kom på jobb. Vi har et ekstra stort fokus på sikkerhet i våre oppdrag og jobber kontinuerlig for å innarbeide god sikkerhetskultur. På store industrianlegg setter vi alltid sikkerheten først. Vi jobber ganske enkelt trygt eller ikke i det hele tatt.