Velg side

Miras Elektro AS har et eget motorverksted hvor vi utfører reparasjoner, service og vedlikehold av elektromotorer.

Når du har en motor inne hos oss kan du være trygg på at den er i gode hender. Vi tilbyr våre kunder kompetent motorservice av høy kvalitet. 

 • Motorservice

  Reparasjon og vedlikehold av elektromotorer er viktig for å sikre at de fungerer på en effektiv og pålitelig måte. Dette kan omfatte alt fra inspeksjon og smøring av bevegelige deler til utskifting av slitte eller defekte komponenter. Reparasjon og vedlikehold kan bidra til å forlenge levetiden til elektromotoren og redusere risikoen for feil og ulykker.

  Når du har en motor inne hos oss kan du være trygg på at den er i trygge hender. Vi tilbyr våre kunder kompetent motorservice av høy kvalitet. 

  ​Vi er opptatt av at du som kunde blir ivaretatt på en god måte og får hjelp med det du trenger. 

 • Tilstandskontroll motor

  Tilstandskontroll av elektromotorer kan bidra til å oppdage potensielle problemer før de fører til feil eller ulykker. Kontrollen omfatter inspeksjon av bevegelige deler, testing av elektriske komponenter og overvåkning av vibrasjoner og temperaturer. På en tilstandskontroll identifiserer vi slitasje, korrosjon, feiljustering og andre problemer som kan føre til redusert effektivitet og økt risiko for feil.

  Miras Elektro har lang erfaring med komplette systemer for overvåkning av elektriske og mekaniske installasjoner.

  Vibrasjonsovervåkning er en svært effektiv og kostnadsbesparende metode for å vurdere tilstanden av elektrisk roterende utstyr. Erfaring fra industrien viser at skader og havari har en årsakssammenheng med endring i vibrasjonsnivået. 

  Ved en tilstandskontroll utfører vi termografisk inspeksjon. Termografisk inspeksjon kan indikere problemer som overoppheting, overbelastning, feiljusteringer, slitasje, korrosjon og andre problemer. Termografisk inspeksjon bidrar til å indentifisere problemer tidlig og gir muligheten for å utføre tiltak før det oppstår skade på motor og utstyr. 

 • Motoroverhaling/reparasjon

  Motoroverhaling kan være nødvendig når en elektromotor har blitt slitt eller skadet over tid.  Våre dyktige fagfolk vil alltid utføre en inspeksjon av det elektriske utstyret for å identifisere feil og mangler som må rettes opp. En inspeksjon kan innebære demontering av motoren, inspeksjon av bevegelige deler, utskifting av slitte eller skadete komponenter, rengjøring av deler, smøring av bevegelige deler, evaluering og diagnostisering. 

  Ulike feil og avvik som kan fremkomme av en slik inspeksjon vil vi med enighet fra kunde utbedre.

  Vi utfører blant annet skifte av kulelager, tetninger, koblinger, overflatebehandlinger, vifte, og utbytting av slitasjedeler.

  Etter at overhaling og reparasjonsarbeid er utført sammenstilles og testes motoren. Reparasjonsrapport og dokumentasjon ferdigstilles og motoren klargjøres til transport. 

 • Salg av motorer
  Vi forhandler og lagerfører elmotorer i flere forskjellige størrelser. Vi skaffer alle typer motorer. Ta gjerne kontakt med oss