Velg side

Miras Elektro AS har et eget tavleverksted lokalisert i Mo industripark. Her prosjekterer, bygger og monterer vi tavler.

Vi bygger og leverer skreddersydde tavler til våre kunder. Tavlene produseres etter kundens behov, enten  det er prosjektering, montering, ombygging eller utvidelse av nye og eksisterende tavler.

 Vi leverer fordelingstavler, styreskap, automasjonstavler og underfordelinger.

 • Rehabilitering av eksisterende tavler

  Rehabilitering av eldre elektriske anlegg er en kompleks og krevende oppgave som krever kvalifiserte fagpersoner for å sikre at systemet fungerer på en trygg og pålitelig måte. Med vår ekspertise hjelper vi våre kunder til å finne den beste løsningen for hvert enkelt anlegg. 

  ​Rehabilitering av fordelinger kan være nødvendig for å forbedre påliteligheten og sikkerheten til elektriske systemer. Dette kan omfatte alt fra utskifting av gamle eller defekte komponenter til installasjon av nye sikkerhetsfunksjoner og overvåkningssystemer. 

 • Ny fordeling

  En ny fordeling kan være nødvendig hvis det er behov for å erstatte en gammel eller defekt fordeling som ikke lengre oppfyller kravene til sikkerhet og pålitelighet. 

  Miras Elektro produserer skreddersydde fordelingstavler for både sakkyndig og ikke-sakkyndig betjening. Med tett kundedialog finner vi den beste løsningen for deg. Vi er Schneider tavlepartnere

 • Automasjonstavler

  Automasjonstavler brukes til å styre og overvåke automatiserte prosesser og systemer. Automasjonstavler kan brukes til å automatisere og opptimalisere en rekke prosesser, inkludert produksjon, transport, energiproduksjon og bygningsstyring.

  Vi produserer automasjonsstavler tilpasset industri og næringsbygg. Automasjonstavler er en viktig del av moderne styrings- og kontrollteknologi. 

 • Ikke helt sikker på hva du trenger?

  Våre erfarne fagfolk vil hjelpe deg med å finne den optimale løsningen til ditt prosjekt. Send oss ​​en henvendelse, så hjelper vi deg.